Hakkımızda

İLİK Hukuk Bürosu

İş ve Trafik Kazası Nedeniyle Tazminat ve Alacak Davaları, Sigorta Hukuku, Ceza Hukuku, İş Hukuku, Aie Hukuku, Ticaret Hukuku ve Şirketler Hukuku başta olmak üzere gerçek ve tüzel kişi müvekkillerine hukukun her alanında erişilebilir, güvenilir ve şeffaf hukuki danışmanlık hizmeti sunmaktadır. İşinizi anlayarak en doğru çözüm yolunu sunan büromuz, hukuki sürecinizin ve uyuşmazlıklarınızın en hızlı şekilde sonuçlanmasını sağlar.

KURUCU
Av.Ahmet Haydar İlik

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde İngilizce hazırlık eğitimi ve fakülte eğitimini tamamladı. Öğrencilik döneminde 4 yıl boyunca Avukat Yardımcılığı konumunda Pak Avukatlık& Danışmanlık Bürosu’nda çalıştı, Avukatlık stajını ise Önder Hukuk Bürosu’nda başarıyla bitirdikten sonra İLİK Hukuk Bürosu’nu kurdu. Kurmuş olduğu Hukuk Bürosu kapsamında Müvekkillerine Avukatlık & Danışmanlık hizmeti vermektedir.

İş ve Trafik Kazası Nedeniyle Tazminat ve Alacak Davaları alanında uzmanlaşmış, kariyeri boyunca, sigorta hukuku, aile hukuku, iş hukuku, ticaret hukuku gibi geniş bir yelpazede hukuki konularda müvekkillerine destek olmuştur.
Hedefimiz, karmaşık hukuki sorunları anlaşılır hale getirmek ve müvekkillerimize adil ve etkili çözümler sunmaktır. Hukuki ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçebilir, uzman rehberliği ve güvenilir danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Sizi temsil etmek ve haklarınızı korumak için buradayız.

Dosya
0 +
Danışan
0
Şirket Danışmanlığı
0 +
Sertifika
0

Danışmanlık için tıklayınız